telefon: 00/36/30/535 53 38
e-mail:

Szálanyagtartó karos állvány

18Szálanyagtároló karos állványokon tárolhatunk könnyebb és nehezebb hosszú rakományokat.

Tovább...

Táblalemez tároló karos állvány

10Táblalemez formájú rakományok eltárolása esetén a karos állványrendszer megfelelő válasz.

Tovább...

Karos állvány hidegraktárakba

1A RAKTECH Kft. karos állványai tökéletesen illeszkednek mindenféle raktári környezetbe.

Tovább...

2
3
4
17

Társaságunk több éves tapasztalattal, rendelkezik a raktárak és logisztikai létesítmények berendezéséinek telepítésében.

A RAKTECH Kft. által alkalmazott karos állványrendszerek esetében is célunk, a moduláris elv. Az egyszerű bővítési lehetőséget felkínálva későbbi könnyű probléma mentes módosításokhoz.

A RAKTECH Kft. karos állványai tökéletesen illeszkednek mindenféle raktári környezetbe, nagyfokú rugalmasságot biztosítva az Önök elképzeléseinek.

A modern AutoCAD programoknak és a kreatív tervezői gondolkodásnak köszönhetően képesek vagyunk olyan hideg raktári karos állványrendszereket tervezni, gyártani és telepíteni, amelyek az Ön igényének megfelelően költséghatékony, gyorsan telepíthető hideg raktári karos állványrendszerek.

Innováció a karos állványaink esetében: - a hagyományoktól eltérve, a RAKTECH Kft. karos állványai a könnyű, moduláris átalakítás lehetőségét felkínálva vannak tervezve, gyártva és telepítve. A karos állvány tartóinak beszerelése és későbbi áthelyezése, csavarozás nélkül nyújt, szabvány szerinti biztonságos tárolási lehetőséget.

 ajanlatkeresikon DÍJMENTES AJÁNLATÁT ITT KÉRHETI!

Nagy előnye, a hideg raktári karos állványainknak, hogy rövid idő alatt lehet telepíteni és használatba venni, a szükséges tároló rendszereket. A karos állványból épített hidegraktárak, nem igényelnek épületszerkezetet, mert a karos állvány oszlopok átveszik ezt a funkciót. A karos állványból épített hideg raktárak, önhordó szerkezetek. Az oszlopok, és tartó karok megfelelő méretezés utáni felhasználásával és némi kreativitással születnek, az oldalfallal és tetővel felszerelt hideg raktárak.

A hideg raktári karos állványok opciós tételeik: a világítás, esetleg csapadék elvezető (esővízcsatorna).

Tervezéskor nem az épület mérete a fontos, hanem Ügyfeleink felmerülő igénye, elégedettsége a tervezés pontossága és a felszerelt, karos állványból készült hidegraktár, kompromisszum nélküli használhatósága.

NE FELEDJE AZ ÉVENKÉNTI KAROS ÁLLVÁNY FELÜLVIZSGÁLATOKAT SEM:
MSZ EN 15635 szabvány szerinti állványrendszer felülvizsgálat