telefon: 00/36/30/535 53 38
e-mail:

1
11
13
16
18

Díjmentes szolgáltatásaink az Önök részére:

Karos állványt szeretne raktárába? Ám nincs elképzelése?

A karosallvany.hu  segít!

Manapság már olyan széles a választék a karos állvány esetében is, hogy valóban nehéz eldönteni, mi az, ami ideális és praktikus lehet a saját raktározási igényeinknek. A karos állvány tervezése során műszaki rajzokat, terveket, elrendezési terveket adunk át Partnereinknek, a mérethelyes raktár berendezésre vonatkozóan.

 

 ajanlatkeresikon DÍJMENTES AJÁNLATÁT ITT KÉRHETI!

Felmerülő igény esetén díjmentes helyszíni felmérést végzünk:

Kollégáink az ország teljes területén díjmentesen végzik karos állvány igények felmérését. Ügyfeleink elképzeléseit szemelőtt tartva teszünk javaslatokat a különféle műszaki és tárolási megoldásokra.
A személyre szabott karos állvány tervezése folyamán elengedhetetlen a precizitás, és a pontos méretezés!

A kivitelezés előtt, helyszíni felmérés alapján, összegyűjthető az összes szükséges információ, és megbeszélhető minden apró részlet. A felmérés előre egyeztetett időpontban történik, felmérésre kerül a rendelkezésre álló terület, a gépészeti és elektromos kiállások, továbbá a Megrendelői igények figyelembevétele.

Tervezés
Karos állvány rendszerek tervezése csavarmentesen állítható tároló szintekkel. AutoCAD rendszerrel történő tervrajzkészítés.

Árajánlat készítés
Kötelezettség nélküli ajánlat készítése. A konkrét árajánlat tartalmazza a telepítendő rendszer műszaki leírását, anyagárat és az állványrendszer felszerelés díját.

 

NE FELEDJE A KÉSŐBBI KAROS ÁLLVÁNY FELÜLVIZSGÁLATOKAT SEM:

MSZ EN 15635 szabvány szerinti állványrendszer felülvizsgálat